Blog2018-08-28T14:42:43+02:00

Ce este o aplicație web?

În timp ce aplicația mobilă joacă un rol central în furnizarea de servicii și inovare, organizațiile au uneori nevoie de o platformă alternativă. Aici intră aplicația web.

Ce este o aplicație web?

O aplicație web este o aplicație software care rulează într-un browser web. Acesta poate fi un program independent sau poate fi o caracteristică care este încorporată fără probleme într-un site existent. Utilizatorul poate accesa funcționalitatea aplicației cu ușurință doar cu un browser obișnuit conectat la internet, adesea fără a fi nevoie să descarce sau să instaleze în mod activ vreun software, de pe un desktop și de pe un dispozitiv mobil.

Indiferent dacă doriți o aplicație mobilă sau o aplicație web, crearea unui site nu trebuie să fie dificilă sau costisitoare. Cu ajutorul unei echipe de dezvoltare calificată, puteți obține o aplicație complet marcată în desfășurare, în doar câteva săptămâni.

Există nenumărate moduri în care puteți utiliza o aplicație web pentru a crea o experiență utilă, informativă sau distractivă. Unele dintre cele mai populare utilizări ale tehnologiei aplicațiilor web includ:

– Auto-evaluarea;
– Ticketing;
– E-commerce;
– Google Analytics;
– Crearea de documente.

Aplicație web sau aplicație mobilă?

În anumite scenarii, aplicația web este un punct de plecare mai bun pentru furnizarea de servicii online. Cu toate acestea, există multe beneficii pentru a lucra cu aplicațiile mobile, mai ales atunci când vine vorba de valorificarea modurilor unice pe care un smartphone le poate interacționa cu software-ul, folosind lucruri cum ar fi tracker-ul, camera sau giroscopul încorporat.

august 28th, 2018|

Motive pentru a urma o cariera in programare

În prezent, există foarte puține locuri de muncă care nu implică un anumit nivel de utilizare a tehnologiei.

Ce face un programator bun?

Un programator trebuie să aibă o minte curioasă și tenace care să analizeze problemele complexe și să proiecteze soluții pentru a le rezolva. Indiferent de partea de programare în care te implici, va trebui să ai abilitatea de a înțelege elemente abstracte și de a urma un thread logic pe diferite segmente de cod.

Motive pentru a urma o carieră de programare?

– Vei fi foarte căutat de angajatori. Piața locurilor de muncă pentru programatori este excelentă.
– Vei învăța constant. Programatorii se află într-o călătorie constantă de învățare. Aceștia trebuie să rămână bine informați cu privire la noile soluții și inovații tehnologice.
– Vei fi un membru important al echipei. Lucrul în echipă este absolut esențial în toate tipurile de dezvoltare de software.
– Ai oportunități fără un grad. Angajatorii sunt interesați să analizeze mai mult capacitatea ta de a învăța la locul de muncă, capacitatea de a lucra în cadrul unei echipe și voința de a aborda provocările. Există numeroase cursuri de pregătire disponibile în acest domeniu pentru a te perfecționa.
– Te vei distra. Dacă ești un rezolvator de probleme naturale, te vei bucura de procesul de creare a funcțiilor software și de corectare a erorilor. Vei avea un mare simț al realizării și al satisfacției de a oferi o soluție care îmbunătățește, poate chiar revoluționează, modul în care funcționează o afacere.

august 28th, 2018|